Verpleegkundigen Ziekenhuis Amsterdam (corona unit)

Over de functie

Door de blijvende stijging van het aantal corona besmettingen ben ik per direct op zoek naar Verpleegkundigen die bereid zijn om te werken op de corona unit van ziekenhuizen in regio Amsterdam. Deze patiënten hebben jouw hulp nu harder nodig dan ooit tevoren. Door de toename van het aantal corona besmettingen hebben deze ziekenhuizen aparte corona units opgezet.

Samen met je team ben jij als Verpleegkundige verantwoordelijk voor het verzorgen van positief geteste corona patiënten op de corona unit en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Patiënten op de corona unit kunnen angst ervaren en veel vragen hebben over het coronavirus. Het is daarom van belang dat jij als Verpleegkundige je hoofd goed koel kan houden en patiënten hierover rustig en duidelijk kunt informeren. Hierdoor wordt zoveel mogelijk rust gecreëerd op de afdeling waardoor de patiënt hopelijk sneller zal genezen. Jij bent iemand die zijn/haar verantwoordelijk pakt en overzicht heeft in het werk.

Uiteraard beschikken deze ziekenhuizen over voldoende beschermingsmateriaal zodat jij veilig en beschermd jouw werkzaamheden kunt verrichten.

Ook buiten het ziekenhuis ben ik op zoek naar Verpleegkundigen die de handen uit de mouwen kunnen steken in ouderenzorginstellingen. Heb je hier meer interesse in dan kom ik uiteraard ook graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt dan ook solliciteren via deze vacature. In deze corona tijd kijken we nog beter naar jouw wensen en behoeften in het werk om zo de zorg voor de patiënt nog beter te kunnen optimaliseren. Jij moet immers doen waar je goed in bent in deze tijden!

Functie eisen

  • Je hebt je diploma Verpleegkundige op zak (MBO of HBO)
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent per direct beschikbaar (of op zeer korte termijn)
  • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar, meer uren uiteraard nog beter
  • Je bent communicatief sterk, houdt je hoofd goed koel in stressvolle situaties en hebt goed overzicht in je werk

Over het bedrijf

Maandag detacheert professionals in de Publieke Sector. Binnen Maandag Zorg en Welzijn zijn wij verantwoordelijk voor de zorgsector en het invullen van de vacatures van de vele zorgorganisaties waar wij mee samenwerken. Als je bij Maandag komt werken maak jij automatisch deel uit van ons grote netwerk aan zorgprofessionals. Concreet betekent dit voor jou dat je ook andere collega Verpleegkundigen binnen Maandag zult hebben. Dit kan op dezelfde werkplek zijn, maar ook bij andere werkplekken die Maandag verzorgt. Dit is altijd goed voor jouw eigen netwerk! Als Verpleegkundige bij Maandag kun je zelf kiezen of je op één opdracht blijft werken voor een langere periode, maar ook kun je ervoor kiezen om om de zoveel tijd een nieuwe opdracht te gaan doen. Dit maakt het werk voor jou interessant, uitdagend en leerzaam. Je wordt gekoppeld aan een Recruiter die jouw contactpersoon is gedurende jouw gehele loopbaan bij Maandag. Zij/hij heeft regelmatig contact met jou om te kijken waar jouw wensen/behoeften in het werk naar uit gaan. Wil je meer weten hierover of heb je nog vragen over de vacature? Solliciteer via onderstaande link en ik neem snel contact met je op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs