Verpleegkundige

Over de functie

Dit ziekenhuis zoekt een jong gediplomeerde verpleegkundige met korte werkervaring in een ziekenhuis.

Jij bent net afgestudeerd als verpleegkundige, hebt pas een aantal maanden werkervaring en je zoekt een baan in een ziekenhuis. Hoe pak je dit aan? Bij veel ziekenhuisafdelingen worden slechts verpleegkundigen aangenomen die al ruim 2 jaar werkervaring hebben in een ziekenhuis, of zelfs op de specifieke afdeling. Jij wilt misschien niet eens nu al ‘ja’ zeggen tegen jaren lang bij hetzelfde ziekenhuis. Maar je wilt tussen twee ziekenhuisfuncties niet zonder baan zitten! Wat zijn jouw opties als verpleegkundige?

Dit ziekenhuis in regio Rotterdam zoekt naar een verpleegkundige met een zelfstandige werkhouding, met een paar maanden werkervaring in een ziekenhuis. De afdeling waar jij zult werken is dynamisch, er wordt zowel zorg geboden aan patiënten die komen voor een behandeling of operatie als aan patiënten die worden opgenomen vanuit de Spoedeisende Hulp. Het huidige team bestaat uit verpleegkundigen met jaren werkervaring, maar ook uit professionals zoals jij: jong gediplomeerde verpleegkundigen. Eén van de kernwaardes van deze afdeling is kennisoverdracht, om met én van elkaar te leren. Dit is mogelijk hier vanwege de patiënten met uiteenlopende ziektebeelden en de hoog complexe zorg die hier voor benodigd is.

Je zult als verpleegkundige via Maandag® gedetacheerd worden. Dit houdt in dat je opdrachten zoals deze van 3 maanden tot een jaar zult krijgen, terwijl je als volwaardig lid van een afdeling aan het werk gaat. Om jouzelf te ontwikkelen door in relatief korte tijd bij veel opdrachtgevers te kunnen kijken als volwaardig werknemer.

Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige;
  • Jij hebt een aantal maanden werkervaring in een ziekenhuis;
  • Jij wilt leren door op verschillende plekken te werken voor 3 maanden tot een jaar;
  • Jij zoekt zekerheid in de vorm van een vast maandsalaris.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Freek Rohlfs

Freek Rohlfs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs