Verpleegkundige Ziekenhuis

Daan Klomp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daan Klomp
FEB 05
Zuid-Holland Vast MBO
06.03.2020 100224961
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag Rotterdam zijn wij op zoek naar verpleegkundigen voor in het ziekenhuis. Wij werken samen met de grote en kleine ziekenhuizen uit de regio. Jij kan als verpleegkundige aan de slag op o.a. de afdelingen Chirurgie, Cardiologie, Dagbehandeling, Interne Geneeskunde, Kindergeneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie.


Wil je naar een bepaalde functie toegroeien en jezelf ontwikkelen? Dan kijk ik daar graag samen met jou naar en kunnen we de mogelijkheden bespreken. Bij Maandag staat jouw ontwikkeling voorop! 

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma verpleegkunde;
  • Als verpleegkundige in het ziekenhuis is een beschikbaar van 16 uur een vereiste;
  • Ervaring binnen het ziekenhuis is een pre.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou als verpleegkundige in het ziekenhuis?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan voor 31 mei via de button onderin of stuur mij een mail: daan.klomp@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daan Klomp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daan Klomp