Verpleegkundige Spoed Eisende Hulp (SEH)

Over de functie

Hoe complexer de situatie, hoe uitdagender! Jij weet nooit wat de dag je gaat brengen, want op de Spoed Eisende Hulp is geen dag hetzelfde.  

In de omgeving Eindhoven zoeken wij voor een opdrachtgever een Verpleegkundige SEH. Je komt als verpleegkundige SEH te werken in een team vol gedreven SEH Professionals die iedere dag weer 24/7 voor nieuwe uitdagingen komen te staan.

Als Verpleegkundige SEH is het jouw taak om patiënten met acute klachten en aandoeningen de juiste zorg te verlenen. Je komt te werken op een nieuwe Spoedeisende Hulp met een geïntrigeerde huisartsenpost. Op de SEH moet 24 uur per dag zo snel en secuur mogelijk gehandeld worden, zodat de wachttijden zo kort mogelijk zijn. Jij bent als Verpleegkundige SEH samen met de SEH-arts het eerste aanspreekpunt van de patiënt, zodat deze maar één keer zijn verhaal hoeft te doen.

Als Verpleegkundige SEH stel jij de kwaliteit van de patiëntenzorg voorop. Het is belangrijk dat je rust kunt uitstralen naar de patiënt en duidelijk kunt communiceren. Als Verpleegkundige SEH doe jij er namelijk alles aan om de patiënt en naasten op hun gemak te stellen en duidelijk te informeren.

Vind jij het heerlijk om in een afwisselende en uitdagende omgeving aan het werk te gaan? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Functie eisen

  • Afgerond MBO- of HBO Verpleegkunde diploma met specialisatie SEH
  • Geldige BIG-registratie
  • Tenminste 24 uur beschikbaar, startdatum in overleg
  • Je bent flexibel en bereid wisselende diensten te draaien

Herken jij jezelf in deze punten? Dan zoek ik jou! Je kunt mij bereiken op 06-57912331 of bodine.gasseling@maandag.nl

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.

Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Zij zijn er om jou te begeleiden, mee te sparren en om mee te denken over jouw loopbaan. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bodine Gasseling

Bodine Gasseling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs