Verpleegkundige in het ziekenhuis

Roxanne Veurman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roxanne Veurman
FEB 03
Gelderland Permanent MBO
06.06.2020 100276013
Solliciteren

Over de functie

De MBO verpleegkundige is dé verpleegkundige die verantwoordelijk is voor de zorg van patiënten. Jij bent dag en nacht hun aanspreekpunt! Als verpleegkundige in het ziekenhuis is er voor jou ruimte op verschillende afdelingen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de Acute Opname Afdeling, Pulmonologie/ longafdeling.


Als verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling werk je op de afdeling waar de patiënten verblijven nadat op de Spoedeisende hulp is besloten dat de patiënt opgenomen moet blijven. Dit vraagt van jou als verpleegkundige dat je dag én nacht klaarstaat voor je patiënten. Je krijgt te maken met een diverse doelgroep aan patiënten en als verpleegkundige weet jij als geen ander hoe je hier mee om kan en moet gaan.


Daarnaast zijn er binnen het ziekenhuis natuurlijk ook andere afdelingen waar je op kan werken. Denk hierbij aan de Pulmonologie/Longafdeling. Op deze afdeling houdt je je bijvoorbeeld naast het opsporen en genezen van longziekten bezig met ontwikkeling. De afdeling heeft in het kader van ontwikkeling een traject opgezet waardoor mensen minder snel in ziekenhuis terecht komen. Er wordt van jou verwacht dat je hierin meedenkt.


Kenmerkend voor deze laatste afdeling is het werken met veel geduld, zeker voor patiënten met longklachten is het belangrijk met rust te benaderen.


En weet je wat zo leuk is aan deze functies? Alle tijd die jij er bent, ben je er voor de patiënt! 

Functie eisen

·        Je hebt minimaal je diploma MBO Verpleegkunde

·        Je bent flexibel inzetbaar naast o.a. dag, avond -en nachtdiensten

·        Het aantal uren is in overleg

·        Ervaring is het ziekenhuis is een pré! 

Over het bedrijf

Als je nu denkt dat vind ik een leuke vacature, wat is dan de volgende stap?


De volgende stap is heel simpel: bel of mail mij met jouw vraag en ik geef graag meer uitleg over de mogelijkheden voor jou bij Maandag®.


Ik maak graag kennis met jou!

Bellen kan naar: 06 – 22104975 en mailen naar: roxanne.veurman@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Roxanne Veurman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roxanne Veurman