Verpleegkundige COVID 19 afdeling ziekenhuis

Over de functie

Ben jij MBO of HBO verpleegkundige, wil jij je inzetten in de strijd tegen COVID-19 en wil je werkervaring opdoen in het ziekenhuis? Dan is dit het uitgelezen moment! Wij zijn namelijk opzoek naar verpleegkundigen die willen werken op de COVID-19 afdeling.

Jij weet als geen ander dat als verpleegkundige geen dag hetzelfde is. Jij weet ook dat jouw werk levens kan redden! En juist nu is dat zo belangrijk want we zitten middenin de tweede golf van het COVID-19 virus en de druk in de zorg neemt weer toe. Daarom zoeken wij verpleegkundige zoals jij die stevig in hun schoenen staan en hun steentje bij willen dragen tegen het virus.

Als verpleegkundige op de COVID-19 afdeling beschik je over een groot aanpassingsvermogen en heb je geen moeite om snel te schakelen. Je ondersteunt, je begeleidt en coacht je collega’s waar nodig. Dagelijks verleen jij zorg aan patiënten en is het belangrijk dat jij daarbij de kwaliteit van de zorg continu blijft bewaken. Het kan zijn dat jij op piekmomenten ingezet wordt op andere afdelingen.

De startdatum en het aantal uren zijn in overleg.

Herken jij jezelf in dit profiel? Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Je kan mij bereiken via 06-20 87 03 53 of josine.glerum@maandag.nl

Functie eisen

  • BIG-registratie; 
  • Afgeronde opleiding niveau 4 (MBO-V) of 5 (HBO-V);
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar;

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Tijdens het gehele traject wordt jij begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon. Vertel mij wat voor jou echt belangrijk is en we ontdekken samen welke opdracht bij je past. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Josine Glerum

Josine Glerum

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs