Verpleegkundige cardiologie

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent MBO
19.07.2020 100224164
Solliciteren

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers, een ziekenhuis in omgeving Zuid-Holland, zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige voor de afdeling cardiologie . Het gaat om een leuk ziekenhuis en een dynamische afdeling met een grote diversiteit aan patiënten.

Als verpleegkundige binnen deze afdeling bied je de patiënten complexe verpleegtechnische zorg, psychosociale begeleiding en palliatieve zorg. Daarnaast bereid je patiënten voor op onderzoeken en cardiologische interventies, waarna je de patiënten bewaakt. Ook begeleid je de patiënt op de polikliniek en ben je de sparringpartner van de cardioloog. De afdeling is op zoek naar een leuke verpleegkundige met een stevige persoonlijkheid, omdat het een afdeling met complexe problematiek betreft. Als verpleegkundige bezit je voldoende kennis over de cardiologie en kun jij deze overbrengen naar zowel de patiënt als jouw collega's. Als verpleegkundige cardiologie ben je verantwoordelijk voor het signaleren en rapporteren van de zorg en dien je deze aan te dragen tijdens het multidisciplinair overleg. In de functie is regelmatig sprake van het voeren van gesprekken met patiënten, familie/ relaties en collega’s, waarvoor communicatieve vaardigheden noodzakelijk zijn. Kortom, jij bent de spin in het wiel voor zowel de patiënt als voor je collega's!

Functie eisen

  • Een afgeronde verpleegkundige opleiding (MBO of HBO) met een aanvullende CCU opleiding
  • Toegewijde aandacht voor - en betrokkenheid - bij de patiënten
  • Je durft (zelfstandig) besluiten te nemen en deelt kennis met collega's
  • Je kunt goed omgaan met druk en stressvolle situaties

Over het bedrijf

  1. Een marktconform salaris conform de VVT CAO
  2. De mogelijkheid tot een dienstverband bij Maandag
  3. Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  4. Persoonlijke begeleiding
  5. Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels
  6. Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en de Maandag® Academy


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden via Maandag®? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs