Verpleegkundig Specialist Somatiek vacatures

Bekijk online de vacature verpleegkundig specialist somatiek in het ziekenhuis bij Maandag®! We zijn op zoek naar zorgprofessionals met een hbo-v diploma, afgeronde master verpleegkundig specialist en een geldige BIG-registratie. Bekijk alle vacatures!

Als verpleegkundig specialist somatiek combineer je verpleegkundige zorg en medische taken, zoals lichamelijk onderzoek, het inzetten van de behandeling en aanvullende diagnostiek bij somatische aandoeningen.

Daarnaast richt je je als verpleegkundig specialist somatiek op de ziekte zelf en ga je een behandelrelatie aan met de patiënt. De behandeling staat in het teken van het bevorderen van de eigen regie van de patiënt en het verhogen van de kwaliteit van leven. Een betekenisvolle functie, waarin je als zorgprofessional echt het verschil kan maken.

Ben je in het bezit van je master verpleegkundig specialist of zit je momenteel in de afrondende fase? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures verpleegkundig specialist somatiek in het ziekenhuis. Of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt. We komen graag met je in gesprek!

verpleegkundig-specialist-somatiek vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

478 gevonden resultaten

None