Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
88

vacatures verpleegkundig specialist somatiek ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures verpleegkundig specialist somatiek ziekenhuis

Bekijk online de vacature verpleegkundig specialist somatiek in het ziekenhuis bij Maandag®! We zijn op zoek naar zorgprofessionals met een hbo-v diploma, afgeronde master verpleegkundig specialist en een geldige BIG-registratie. Bekijk alle vacatures!

Als verpleegkundig specialist somatiek combineer je verpleegkundige zorg en medische taken, zoals lichamelijk onderzoek, het inzetten van de behandeling en aanvullende diagnostiek bij somatische aandoeningen.

Daarnaast richt je je als verpleegkundig specialist somatiek op de ziekte zelf en ga je een behandelrelatie aan met de patiënt. De behandeling staat in het teken van het bevorderen van de eigen regie van de patiënt en het verhogen van de kwaliteit van leven. Een betekenisvolle functie, waarin je als zorgprofessional echt het verschil kan maken.

Ben je in het bezit van je master verpleegkundig specialist of zit je momenteel in de afrondende fase? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures verpleegkundig specialist somatiek in het ziekenhuis. Of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt. We komen graag met je in gesprek!