verpleegkundig meldkamer centralist

Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen
JUN 16
Gelderland Permanent HBO
16.07.2020 100290054
Solliciteren

Over de functie

Je bent onderweg naar werk. Benieuwd naar wat de dag je vandaag weer zal gaan brengen. Als Verpleegkundig Meldkamer centralist is dit een vraag die jij jezelf elke ochtend weer kan stellen. Je weet het niet, en dat vind jij gaaf!


Als verpleegkundige op de meldkamer heb je een veelzijdige rol. Je bent het aller eerste aanspreekpunt van 112-meldingen. Als verpleegkundig meldkamer centralist stel jij vast welke hulpeenheden moeten worden ingezet en met welke urgentie. Mensen zijn in paniek en hebben begeleiding nodig.


Daarnaast is het jouw taak om van afstand te zorgen dat iedereen veilig is. Elke hulpvraag begint bij jou als centralist. Jij beoordeelt door middel van triage welke hulp nodig is. Dit vraagt van jou dat jij stevig in je schoenen staat, want niet iedereen die belt zal het altijd eens zijn met jouw beslissingen.


Als verpleegkundige verzamel je informatie die van belang is om de aanrijdende eenheden zich te laten voorbereiden op de hulp die van hen wordt verwacht als ze aankomen bij het noodgeval. Het verzamelen van informatie die helpt om de veiligheid van patiënten, omstanders, hulpverleners en melder te vergroten. Als verpleegkundig meldkamer centralist ben jij de spil tussen de hulpvrager en het ambulanceteam.


Ben jij de verpleegkundige die van deze vacature helemaal warm wordt? Reageer dan nu onderaan de pagina óf stuur mij even een berichtje op Whatsapp 0613181657. Ik hoor graag van je.

Functie eisen

  • Diploma MBO verpleegkunde niveau 4, bij voorkeur met specialisatie Acute zorg of Diploma HBO verpleegkunde niveau 4, bij voorkeur met specialisatie Acute zorg
  • Kandidaten met relevante werkervaring (Ambulancezorg, BBIC, SEH) hebben een pré;
  • In het bezit van AvA diploma voor verpleegkundig centralist of bereid deze opleiding te volgen (CZO geaccrediteerd);
  • 28 – 32 uur per week beschikbaar (wisselende diensten)

Over het bedrijf

  • Een marktconform salaris (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring)
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
  • Goede arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, vakantiedagen, vakantiegeld, etc.)
  • De Maandag® Academy om jezelf verder te ontwikkelen


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nicky den Breejen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicky den Breejen