Senior IC-Verpleegkundige

Over de functie

Leidinggeven zit in je bloed! Jij vindt het fijn om een team aan te sturen en kan gemakkelijk rust en overzicht bewaren, ook in hectische situaties op de IC.


Voor een opdrachtgever in de omgeving Eindhoven zijn wij per direct opzoek naar een Senior IC-Verpleegkundige. Als Senior IC-Verpleegkundige geef je operationele aansturing aan het team IC- en MC- verpleegkundigen en de leerlingen. Jij zorgt voor een professionele en veilige afdelingscultuur.

Als Senior IC-Verpleegkundige draag je bij aan een open sfeer waarin op een professionele manier feedback wordt gegeven en wordt geleerd van fouten. Naast de taken als senior, werk je ook nog deels mee op de afdeling. Hierdoor behoudt je feeling met de werkzaamheden en houdt je je eigen vaardigheden goed op pijl.

Wij zoeken een Senior IC-verpleegkundige die minimaal 32 tot 36 uur werkt, waarvan 1,5 tot 2 dagen worden ingevuld door senior-taken. De overige uren werk je mee als IC-verpleegkundige. De diensten worden voornamelijk binnen kantoortijden gepland. Het is wel belangrijk om ook af en toe een avond-, nacht of weekenddienst te draaien, zodat je up-to-date blijft van de ontwikkelingen binnen deze diensten.

Als Senior IC-Verpleegkundige ben je communicatief sterk en besluitvaardig. Je moet in staat zijn om medewerkers te stimuleren, motiveren en coachen. Jij bent initiatiefrijk en hebt oog voor het verbeteren van het zorgproces. Als Senior IC-Verpleegkundige werk je oplossingsgericht en deins je niet terug voor onverwachte situaties. 

Functie eisen

  • Opleiding tot IC Verpleegkundige en BIG geregistreerd
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op IC
  • Beschikbaar voor 32-36 uur
  • In het bezit van een VOG

Herken jij jezelf in deze punten? Dan ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken! Je kunt mij bereiken op 06-57912331 of solliciteer via onderstaande button.

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.

Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bodine Gasseling

Bodine Gasseling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs