SEH Verpleegkundige

Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow
JUN 25
Noord-Holland Tijdelijk MBO
25.07.2020 100546657
Solliciteren

Over de functie

Waar spoed is ben jij de specialist.


Als Spoed Eisende Hulp Verpleegkundige lever jij specialistische zorg aan patiënten met uiteenlopende acute ziektebeelden waarvan je de urgentie en zorgvraag ter plekke moet vaststellen. Jouw werk is dynamisch, breed en je verricht diverse technische werkzaamheden. Geen één dag is hetzelfde. Het ene moment ben je verantwoordelijk voor een traumapatiënt die aankomt na een ongeval, het volgende moment houd je je bezig met reanimeren.


Als SEH Verpleegkundige speel jij een grote rol in het zorgproces. Je denkt pro actief mee met de arts en hebt een flexibele, kritische werkhouding. Schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem. De patiënten voelen zich veilig, mede door jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg als SEH verpleegkundige. Kortom, flexibel, daadkrachtig en stressbestendig zijn de woorden die jou omschrijven.


Samenvattend:


  • Jij als SEH Verpleegkundige levert specialistische zorg in acute situaties
  • Een dynamische afdeling is helemaal je ding
  • De patiënt voelt zich veilig door de deskundige, toegewijde en professionele hulp die jij biedt
  • Je bent flexibel en stressbestendig

Functie eisen

Wil en kun jij werken op deze dynamische afdeling en voldoe je aan de onderstaande eisen? Ben jij de SEH held die ik zoek? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren! Reageer direct via de button onderin of stuur me een e-mail naar: larissa.mehrow@maandag.nl.


  • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding, aangevuld met de SEH specialisatie
  • Je bent in het bezit van een BIG registratie
  • Als SEH Verpleegkundige deins je niet terug voor uiteenlopende acute zorg

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!


  • Salaris conform CAO Ziekenhuizen 
  • Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw
  • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow