SEH Verpleegkundige

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
MEI 08
Limburg Permanent MBO
07.06.2020 100209803
Solliciteren

Over de functie

Reageer net zo snel op deze vacature als jij zou reageren in een SE situatie!


Voor een van de toonaangevende ziekenhuizen in Zuid-Limburg ben ik op zoek naar een SEH verpleegkundige. In jouw functie ben jij de eerste die de patiënten te zien krijgt waar een diagnose nog moet worden vastgesteld. Je werkt vliegensvlug en je weet als de beste prioriteiten te stellen. Ziektegeschiedenis achterhalen, onderzoeken, behandelmethode vaststellen samen met de arts, jij hebt de touwtjes in handen. Je einddoel? Dat is natuurlijk om letsel of ziekte zo veel mogelijk te beperken. Vooral in deze Corona crisis zet jij alle zeilen bij om het virus te bestrijden!


Als SEH Verpleegkundige kan jij overal aan de slag, maar waarom bij Maandag®? Dat vertel ik je graag. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, voor en tijdens de opdrachten. Jij vormt samen met de recruiter en accountmanager een uniek team. Uitdaging en afwisseling zijn kernwaarden die jou aanspreken.

Ook bieden wij een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen via onze Maandag®Academy. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en denken graag met je mee.

 

Wil jij aan de slag bij op het gebied van Zorg & Welzijn? Of wil je graag meer informatie inwinnen over Maandag® en wat ik voor jou kan betekenen?

 

Bel of mail mij op:


06 82 14 59 03

✉️ andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

  • MBO-4/HBO aangevuld door een vervolgopleiding SEH
  • BIG-registreerd
  • Je bent bereidt om wisselende diensten te werken

Over het bedrijf

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs