Recovery verpleegkundige

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
10.06.2020 100181243
Solliciteren

Over de functie

Een operatie is vaak spannend voor de patiënt, jij neemt die spanning af. Bij een ziekenhuis in het Rijnmondgebied is er per direct behoefte aan een recovery verpleegkundige.


Als recovery verpleegkundige krijg je te maken met hele diverse patiënten en variërende complexiteiten in de ASA-classificatie 1 tot en met 4. De patiënten worden behandeld door diverse specialismen. Je voorbereid de anesthesie en helpt bij het toedienen van locoregionale anesthesie. Nadat de patiënten onder verschillende soorten van anesthesie een behandeling, onderzoek of operatie zijn ondergaan, bewaak jij de vitale functies van de patiënten. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg en bent veel in contact met je collega’s op multidisciplinair niveau. 

Functie eisen

  • Diploma Verpleegkunde aangevuld met vervolgopleiding Recoveryverpleegkundige, PACU of IC
  • Geldige BIG-registratie
  • Goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen wij binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. Wij vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en wordt je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs