Recovery verpleegkundige + begeleider leerling verpleegkundigen

Over de functie

Jij voelt je als een vis in het water in een dynamische, topklinische omgeving waar veel neurologische en vaatchirurgische ingrepen worden verricht. Daarnaast begeleid jij de leerlingen en stagiaires. Als Recovery Verpleegkundige verleen jij specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten die net geopereerd zijn of die daar direct op voorbereid worden. Jij speelt een grote rol in de pre- en postoperatieve fase van de operatiepatiënt. Jouw takenpakket bestaat uit het verzorgen en verplegen maar ook uit het bewaken, begeleiden, observeren en stabiliseren van de operatiepatiënt. Daarnaast houd jij je bezig met verslaglegging en assisteer je bij medisch technische handelingen. Het leuke van jouw functie is dat je naast deze werkzaamheden ook leerlingen en stagiaires begeleid. Observeren, luisteren en het stellen van de juiste verdiepingsvragen is hierbij van belang. Jouw team bestaat uit een mix van jong en oud wat zorgt voor een goede werksfeer. Met jouw collega’s uit de eigen discipline, anesthesiologen en overige disciplines werk je nauw samen om zo de beste zorg te verlenen.

Nog even alles op een rij

 • Als Recovery Verpleegkundige verleen jij specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten die net geopereerd zijn of die daar direct op voorbereid worden
 • Jouw takenpakket bestaat uit het verzorgen en verplegen maar ook uit het bewaken, begeleiden, observeren en stabiliseren van de operatiepatiënt. Daarnaast houd jij je bezig met verslaglegging en assisteer je bij medisch technische handelingen
 • Ook begeleid jij de stagiaires en leerlingen

Functie eisen

Als Recovery Verpleegkundige ben je in staat om prioriteiten te stellen bij verandering in de toestand van de patiënt, zonder dat de zorg en bewaking van de andere patiënten daar onder te lijden heeft. Daarnaast werk jij secuur en kwaliteitsgericht. Daarnaast vragen wij om onderstaande eisen. Denk jij dat jij deze Recovery Verpleegkundige bent?

 • Een afgerond diploma A-verpleegkundige of hbo-v
 • Een afgeronde passende vervolgopleiding; high care recovery
 • Je bent flexibel, wisseldiensten zijn voor jou geen probleem
 • Je bent minimaal 24 tot 36 uur beschikbaar

What’s in it for me?

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

 • Salaris conform de CAO Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Uitzicht tot een vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (een eventuele leaseauto behoort tot de mogelijkheden)
 • Gedurende de opdracht word je begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt, recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook? Ervaar het zelf en reageer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs