Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
01

vacature Physician Assistant ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures Physician Assistant ziekenhuis

De vacature Physician Assistant (PA) in het ziekenhuis vind je bij Maandag®! We zijn regelmatig op zoek naar ervaren zorgprofessionals, die zijn opgeleid om vaak voorkomende taken van artsen over te nemen in de eerste- en tweedelijns zorg. Bekijk onze actuele vacatures als Physician Assistant in het ziekenhuis!

Een Physician Assistant (PA) beschikt over brede medische kennis en vaardigheden en biedt zelfstandig geneeskundige zorg.

Bij Maandag® krijg je als (aankomende) Physician Assistant de mogelijkheid om in verschillende ziekenhuizen te werken en optimale ervaring en kennis op te doen. Een mooie kans om te ontdekken waar jouw talenten verder tot bloei komen! En tegelijkertijd ook de perfecte manier om je cv als zorgprofessional verder uit te breiden.

Ben je gediplomeerd PA of volg je momenteel de opleiding en benieuwd naar de kansen die we jou bij Maandag® kunnen bieden? Bekijk dan zeker onze vacatures of neem contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt!