Medewerker Bloedafname Diagnostisch Centrum

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
JUN 25
Utrecht Tijdelijk MBO
26.07.2020 106740899
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Utrecht ben ik op zoek naar mensen die gedurende de zomermaanden (juli, augustus en september) willen ondersteunen als Medewerker Bloedafname.


Heb jij ervaring als doktersassistent of verpleegkundige en ben je minimaal mbo-3 geschoold of functie bekwaam? Dan ben ik op zoek naar jou.

De voornaamste taak van een Medewerker Bloedafname is het afnemen van bloedmonsters. Het is dus wel belangrijk dat je de bevoegdheid hebt om te prikken.


Diagnostiek is verbonden met de diagnose en ligt aan de basis van iedere behandeling. Dit wordt door de desbetreffende opdrachtgever georganiseerd in nauwe samenwerking met huisartsen, verloskundigen en ziekenhuizen om patiënten de juiste zorg te kunnen verlenen.


Ben jij geïnteresseerd in deze tijdelijke baan als Medewerker Bloedafname. Solliciteer en ik plan een kennismaking met je in!

Functie eisen

  • Verpleegkundige achtergrond (opleiding);
  • Bevoegdheid om bloed te prikken;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar;
  • Beschikbaar z.s.m. tot eind september;
  • In bezit van eigen auto.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman