KNF Laborant

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
FEB 14
Overijssel Tijdelijk HBO
15.03.2020 100198084
Solliciteren

Over de functie

Als KNF-laborant voer jij zelfstandig onderzoeken uit. Dit zijn onderzoeken die te maken hebben met de hersenen, zenuwen, spieren en bloedvaten. Deze onderzoeken voer je uit met behulp van geavanceerde onderzoeksapparatuur. Jou interpretatie en bevindingen rapporteer je. In het elektronisch patiënt dossier zorg jij voor de verslaglegging. Jij zorgt ervoor dat de patiënten altijd tevreden zijn. Kwaliteit staat bij jou bovenaan. Dit is terug te zien in de omgang met patiënten, apparatuur en jou gebruikte instrumenten. Hiernaast ben je ook altijd bezig met het vertalen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied naar de organisatie en de dienstverlening.

Functie eisen

·      Jij bent in het bezit van een diploma Klinische Neurofysiologie

·      Jij kan overweg met geavanceerde onderzoeksapparatuur

·      Jij hebt uitstekende communicatievaardigheden

·      Jij kan zelfstandig en in teamverband werken

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen