Kinderverpleegkundige

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
JUN 17
Limburg Permanent MBO
17.07.2020 100290404
Solliciteren

Over de functie

Het zijn de kleine dingen die het doen


Voor een vooraanstaand ziekenhuis in Limburg ben ik op zoek naar een verpleegkundige op de obstetrie afdeling. Een afdeling die echt bij je moet passen. Vreugde en verdriet gaan hier namelijk hand in hand. Je verleent hier zorg aan de zwangere met een niet fysiologische zwangerschap , tijdens de bevalling en aan moeder en kind na de bevalling. Dat je van alle markten thuis moet zijn hoeft niet nader verklaard te worden. Want jij kan accuraat en snel de zorg verlenen op alle fronten. Voor de moeder in spé als ook dat kleine wondertje. Communiceren? Jazeker, je stelt de moeder en de partner gerust maar kan ook direct schakelen in het multidisciplinair team én nog zo veel meer!


Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?  Dan wil ik met jou kennismaken en ben ik benieuwd waarom jij graag hier zou willen werken. Persoonlijke kernkwaliteiten zijn op deze afdeling namelijk net zo belangrijk als het verpleegtechnisch kunnen handelen. Welke? Daar vertel ik je graag meer over. Tijdens een kopje koffie, of thee, dat mag natuurlijk ook. Dan kunnen we samen bespreken of deze bijzondere en uitdagende afdeling bij je zou kunnen passen. Naast een individueel loopbaan ontwikkelgesprek met je recruiter biedt Maandag® nog veel meer. Hieraan kan je denken aan persoonlijke ontwikkeling bij onze eigen Maandag® Academy, uitdagende projecten op bijvoorbeeld andere afdelingen in een ziekenhuis of misschien wel eens een nieuwe uitdaging bij een andere doelgroep. Een mooi salaris hoort hier natuurlijk ook bij.

Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!


Mail, bel of stuur een appje naar:

☏ 06 82 14 59 03

✉️ andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

·        Afgeronde Mbo of Hbo opleiding tot verpleegkundige

·        BIG registratie

·        Liefde voor het vak

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs