Kinderverpleegkundige

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Permanent MBO
10.06.2020 100224958
Solliciteren

Over de functie

Voor een ziekenhuis in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een leuke kinderverpleegkundige. Je krijgt te maken met kwetsbare, veeleisende en ontroerende patiënten, de kinderen. Als kinderverpleegkundige ga je kinderen behandelen en onderzoeken, daarnaast doe je ook spelletjes, maak je een grapje of geef je ze een knuffel. Verplegen is meer dan alleen de verpleegtechnische handelingen, je werkt met liefde voor de patiënt. Juist de kleine extra dingen kunnen heel waardevol zijn. 


Communicatievaardigheden zijn als kinderverpleegkundige erg belangrijk, tenslotte communiceer je met kinderen, ouders en andere paramedici. Je gaat heftige en emotionele momenten meemaken, gelukkig kan je altijd terugvallen op je team. Je komt te werken in een jong en dynamisch team, waar je veel mee zal gaan samenwerken. Vooral in het begin is de samenwerking essentieel, je krijgt vanuit de afdeling eerst begeleiding hoe alles werkt, om wanneer je er klaar voor bent zelfstandig aan de slag te gaan. Op de werkvloer zet je je professioneel in, je wilt kwalitatieve zorg leveren op een innoverende verpleegafdeling. 

Functie eisen

  • Ervaring in een ziekenhuis is een vereiste
  • Je beschikt over een diploma verpleegkunde  
  • Als kinderverpleegkundige is een beschikbaarheid van 20 uur een vereiste
  • Affiniteit met kinderen is een vereiste, ervaring is een pré

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs