IC verpleegkundige

Over de functie

Voor een IC afdeling in regio Roosendaal en Bergen op Zoom zijn we opzoek naar veelzijdige IC verpleegkundigen. Wij zoeken die stressbestendige, gedreven en gepassioneerde IC verpleegkundige die zich pijlsnel aanpast aan een veranderende situatie. En bovendien een coördinerende rol op zich weet te nemen en zijn/haar collega’s aanstuurt en motiveert! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Het is jouw werk om de patiënten met een ernstige aandoening optimaal te begeleiden. Naast jouw werk als IC verpleegkundige maak je ook deel uit van het reanimatie- en SIT-team.

Je werkt als IC verpleegkundige op een afdeling met +/- 10 bedden. Op deze locatie werk je met state-of-the-art apparatuur waarmee jij je patiënten de optimale zorg kan bieden die zo hard nodig is. Jij begeleidt patiënten met een complexe zorgvraag op een deskundige manier. Daarnaast wordt je van harte uitgenodigd, gevraagd zelfs, om jouw visie op de zorg van morgen te delen. Want dit bedrijf heeft innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan!

De vacature is voor 16 - 36 uur per week. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Josine Glerum via 06 20 87 03 53 of josine.glerum@maandag.nl

Functie eisen

Voldoe jij aan het volgende profiel?

  • MBO of HBO Verpleegkunde diploma
  • Bevoegd als IC verpleegkundige
  • BIG-registratie
  • Je bent flexibel en bereid wisselende diensten te draaien
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht krijg je persoonlijke begeleiding door je Accountmanager en Recruiter. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Josine Glerum

Josine Glerum

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs