IC Verpleegkundige

Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow
MEI 20
Noord-Holland Tijdelijk MBO
19.06.2020 100546488
Solliciteren

Over de functie

Zorgen voor de meest kwetsbare patiënt op een dynamische afdeling? Op de IC ben jij de specialist!


Als gespecialiseerd IC Verpleegkundige lever jij een belangrijke bijdrage aan het intensief behandelen, verzorgen en verplegen van patiënten die in levensbedreigende situaties verkeren. Jouw werk is altijd dynamisch. Het ene moment ben je verantwoordelijk voor een patiënt na hartchirurgie, het volgende moment houd je je bezig met reanimeren. Daarnaast is er ook sprake van langdurige en/of complexe IC behandelingen. Door het Corona virus ligt de druk op de Intensive Care momenteel erg hoog. Niet alleen de dagelijkse problematieken zijn aan de orde maar ook komen er iedere dag weer veel Corona patiënten bij. De patiënten voelen zich veilig, mede door jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg als IC verpleegkundige. Flexibel, daadkrachtig en stressbestendig zijn de woorden die jou omschrijven.


Naast dat jij complexe zorg verleent ben je ook de steun voor familie van deze patiënten. Jij licht de contactpersonen in over de gezondheidstoestand van de patiënt, maar ook zul je nauw samenwerken met een arts om de patiënt te bespreken. Jij bent dus een echte specialist op deze afdeling! 


Samenvattend:


  • Jij als IC Verpleegkundige behandelt, verpleegt en verzorgt de patiënt intensief
  • Een dynamische afdeling is helemaal je ding
  • De patiënt voelt zich veilig door de deskundige, toegewijde en professionele hulp die jij biedt
  • Jij bent de steun voor naasten en familie van de patiënt 

Functie eisen

Wil en kun jij werken op deze dynamische afdeling en voldoe je aan de onderstaande eisen? Ben jij de IC specialist die ik zoek? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren! Reageer direct via de button onderin of stuur me een e-mail naar: larissa.mehrow@maandag.nl.


  • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding, aangevuld met de Intensive Care specialisatie
  • Je bent in het bezit van een BIG registratie
  • Als IC Verpleegkundige deins je niet terug voor hoog complexe zorg

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!


  • Salaris conform CAO Ziekenhuizen 
  • Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw
  • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow