IC Verpleegkundige

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
MEI 29
Noord-Brabant Permanent HBO
28.06.2020 100261455
Solliciteren

Over de functie

Als specialistisch IC Verpleegkundige ben jij onmisbaar in het ziekenhuis.Je werkt continu met patiënten die zich bevinden in een levensbedreigende situatie.

Jouw werk is heel dynamisch, geen dag is hetzelfde. Je zult continu letten op de patiënt en controleert met behulp van apparatuur met name de hartslag, ademhaling, lichaamstemperatuur, infusen en bloeddruk. Jij kunt deze gegevens zo interpreteren dat je precies weet wanneer je stappen moet ondernemen. Dit kan onder leiding zijn van een arts, maar in een acute situatie zul je zelf moeten beslissen en ingrijpen!


Naast deze complexe zorg, voer je natuurlijk ook de 'algemene' verpleegkundige zorg: je zorgt voor voeding (meestal via infuus of maagsonde), wast en verzorgt de patiënten, maar bent ook een belangrijke schakel voor de familie van de patiënt. Jij informeert hen en stelt ze, waar mogelijk, op hun gemak. Al deze zorg doe je natuurlijk in combinatie met een team van verpleegkundigen en medisch specialisten.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO Verpleegkunde diploma, met daarbij de specialisatie Intensive Care
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG
  • Je bent opgewassen tegen de hectiek


Over het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles, want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij