Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
100

vacatures hbo verpleegkundige ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo verpleegkundige ziekenhuis

Bekijk online de vacature hbo verpleegkundige in het ziekenhuis bij Maandag®. Voor verschillende ziekenhuizen zijn we op zoek zorgprofessionals met een diploma hbo verpleegkundige en geldige BIG registratie. Bekijk meteen alle vacatures!

Als hbo verpleegkundige in het ziekenhuis ben je werkzaam in een multidisciplinair team. De verschillende ziektebeelden en afdelingen die je binnen het ziekenhuis tegenkomt, brengen een dynamische sfeer met zich mee. Geen dag is hetzelfde.

Naar de patiënten en hun omgeving heb je een betekenisvolle rol. Als verpleegkundige zorg je ervoor dat patiënten de juiste zorg krijgen en je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en familieleden.

Bij Maandag® krijg je als hbo verpleegkundige de kans om in verschillende ziekenhuizen ervaring op te doen. Op zoek naar die plek in het ziekenhuis waar jij je werkgeluk vindt! Benieuwd naar de mogelijkheden via Maandag®? Bekijk dan snel de vacatures hbo verpleegkundige in het ziekenhuis en solliciteer!