Zoeken

Ziekenhuizen
filters wissen
00

vacatures doktersassistente ziekenhuis

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures doktersassistente ziekenhuis

Op zoek naar een vacature doktersassistente in het ziekenhuis? Deze vind je bij Maandag®! In verschillende ziekenhuizen zijn we op zoek naar gediplomeerde doktersassistentes voor het verrichten van uiteenlopende baliewerkzaamheden. Bekijk onze actuele vacatures!

Als je doktersassitent(e) verricht je verschillende werkzaamheden, zoals het inplannen van afspraken en het verwerken / controleren van (patiënt)gegevens. Een verantwoordelijke functie, waarbij het belangrijk is dat je secuur kunt werken. De patiënten in het ziekenhuis informeer je over het onderzoek of de behandeling,  het medicijngebruik en de noodzakelijke voorbereidingen die een patiënt daar mogelijk voor dient te treffen.

Bij Maandag® krijg je als doktersassistente de mogelijkheid om in verschillende ziekenhuizen ervaring en kennis op te tonen. Dé manier om erachter te komen in welke omgeving je het liefste werkt en te ontdekken waar jouw talenten optimaal worden benut. Jouw werkgeluk, daar gaan we graag samen met jou naar op zoek!

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou als doktersassistente in het ziekenhuis kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Helaas hebben we geen passende vacatures gevonden.

Probeer algemenere zoektermen, of vervang afkortingen voor hele woorden.