CCU verpleegkundige

Over de functie

Werken op de CCU is werken met patiënten die acuut zeer intensieve behandeling nodig hebben. Dit is voor de patiënt doorgaans een hectisch en schokkend gebeuren. Zoals je kunt begrijpen stelt dit eisen aan de verpleegkundige die werkzaam is op de CCU: enerzijds snel en adequaat kunnen handelen & anderzijds oog hebben voor het onverwachtse karakter van deze opname voor de patiënt. In dit ziekenhuis bestaat deze afdeling uit de Cardiac Care Unit (CCU), de eerste hart hulp (EHH) & het reanimatieteam. We zoeken iemand die deze teams wil ondersteunen in de nachten. Ondanks de verschillende teams, wordt deze afdeling door het ziekenhuis gezien als één team, bestaande ongeveer 40 medewerkers. Samen leveren zij de ultieme zorg aan ongeveer 300 patiënten per maand. Het team kenmerkt zich door hard werken, een positieve werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Als CCU verpleegkundige werk je afwisselend op beide afdelingen: de CCU en de EHH. Naast het leveren van de CCU zorg en de acute zorg, participeer je samen met de IC in het interne reanimatieteam van het ziekenhuis. Er is continue overleg met de cardioloog en arts assistent over het beleid van de patiënten. Ook heb je veel contact met de SEH, de IC, de poli cardiologie en de röntgen. Een uitdagende en dynamische baan, die heel veel biedt, maar ook veel vraagt.

Functie eisen

 • Geldige BIG-registratie
 • Afgeronde opleiding tot CCU verpleegkundige
 • Aantoonbare recente werkervaring in het ziekenhuis

Over het bedrijf

Wij geloven dat gericht & persoonlijk kijken naar wat onze professionals nodig hebben in een arbeidsovereenkomst, het meest van belang is in de onderhandeling. Er is niet een standaard weg. We kijken samen met jou naar de dingen die voor jou het meest belangrijk zijn. Als wij flexibiliteit vragen van jou, dan moeten we dat zelf ook terug geven. Daarom gaan wij graag in gesprek over hoe deze functie in te richten. Hierin hoort ook een stukje verantwoordelijkheid bij jou. Om zelf aan te geven wat voor jou belangrijk is. Deze functie kan in loondienst, maar ook op zzpbasis.

Je kunt bij ons als werkgever altijd terecht & hebt een persoonlijk aanspreekpunt. Wat wij van jou verwachten mag je ook van ons verwachten. Deze dingen vinden wij belangrijk:

 • openheid en transparantie
 • flexibiliteit verwachten & bieden
 • een goede relatie tussen werkgever en werknemer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nicky den Breejen

Nicky den Breejen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs