CCU Verpleegkundige

Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow
MEI 20
Noord-Holland Tijdelijk MBO
19.06.2020 100546842
Solliciteren

Over de functie

Snel, zorgvuldig beslissingen nemen en stevig in je schoenen staan. Op de CCU ben jij de specialist!


Als Coronary Care Unit Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de continue bewaking en observatie van de vitale lichaamsfuncties van de opgenomen patiënten op de CCU. Jouw werk is dynamisch, breed en je verricht diverse technische werkzaamheden. Het uitvoeren en coördineren van de hoog complexe zorg op deze dynamische afdeling is op je lijf geschreven.


Als CCU Verpleegkundige speel jij een grote rol in het zorgproces. Jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het nauw samenwerken met de collega Verpleegkundigen, Cardiologen en andere disciplines. De patiënten voelen zich veilig, mede door jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg als CCU Verpleegkundige. Ook naasten en familie van de patiënt begeleiden en informeren doe jij als Specialistisch Verpleegkundige. Kortom snel schakelen, communicatief sterk en flexibel zijn termen die jou omschrijven.


Samenvattend:


  • Jij als CCU Verpleegkundige levert specialistische hoog complexe zorg
  • Een dynamische afdeling is helemaal je ding
  • De patiënt voelt zich veilig door de deskundige, toegewijde en professionele hulp die jij biedt
  • Je bent flexibel, communicatief sterk en kunt snel schakelen

Functie eisen

Wil en kun jij werken op deze dynamische afdeling en voldoe je aan de onderstaande eisen? Ben jij de CCU specialist die ik zoek? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren! Reageer direct via de button onderin of stuur me een e-mail naar: larissa.mehrow@maandag.nl.


  • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding, aangevuld met de CCU specialisatie
  • Je bent in het bezit van een BIG registratie
  • Als CCU Verpleegkundige deins je niet terug voor hoog complexe zorg

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!


  • Salaris conform CAO Ziekenhuizen 
  • Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw
  • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow