Bron- en contactonderzoeker bij de GGD

Over de functie

De GGD is nu al enkele maanden bezig om mensen met klachten te testen op corona. Bij ieder positief getest persoon wordt er een bron- en contactonderzoek opgestart om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Om het virus onder controle te houden/krijgen zijn er externe medewerkers nodig die de GGD willen ondersteunen in dit proces om zo alle betrokkenen op tijd te kunnen informeren. Gezien de huidige situatie rondom het corona virus, zal dit voor een langere periode nodig zijn.

Wij zijn dan ook op zoek naar zorgprofessionals die als medewerker BCO ingezet willen worden. Je bent verantwoordelijk voor het informeren, begeleiden en interviewen van positief geteste personen. Je gaat met deze mensen in gesprek en verzamelt zo informatie over de contacten die deze persoon gehad heeft. Op basis van deze informatie start je een verder onderzoek op en informeer en begeleid je de betrokken contacten. De verslaglegging hiervan dient nauwkeurig gedaan te worden in de daarvoor bestemde systemen. Verder ben je bezig met het beantwoorden van de vragen die de contacten en andere betrokkenen zullen hebben.

Mocht het binnen jouw profiel passen kun je ook ingezet worden als bemonsteraar in de teststraat. Je neemt dan, samen met een collega, de testen af en doet de administratie hiervan.

Het is momenteel lastig in te schatten waar de hoogste druk ligt omdat dat afhankelijk is van het aantal positief geteste mensen. Het is belangrijk dat men hier flexibel mee om kan gaan en kan schuiven, zelfs gedurende een dienst, waar nodig om zo de bezetting goed te houden.

Ben jij klaar voor deze uitdagende, afwisselende baan?! Laat snel jouw gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen!

Functie eisen

  • Afgeronde zorgopleiding (Verpleegkunde, Social Work, Bachelor Geneeskunde etc.)
  • Minimaal 24 uur beschikbaar (meer in overleg)
  • Beschikbaar tot zomer 2021
  • Communicatief en administratief vaardig
  • Rijbewijs + eigen vervoer is een pré

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nina Vuijk

Nina Vuijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs