AOA Verpleegkundige

Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow
JUN 25
Noord-Holland Tijdelijk MBO
25.07.2020 101207523
Solliciteren

Over de functie

Op de AOA ben jij de specialist. Uitdaging, dynamiek en afwisseling typeren jouw werk als Verpleegkundige.


Als Acute Opname Afdeling Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor normal care patiënten die worden opgenomen vanuit de SEH en andere poliklinieken. Binnen een kort tijdsbestek wordt een diagnose gesteld waardoor de juiste behandeling kan worden toegepast. De patiënt gaat naar een passende afdeling of als het mogelijk is naar huis. Hierdoor zie je veel verschillende patiënten met diverse problematieken. Jouw werk is dynamisch, uitdagend en afwisselend. In een korte tijd organiseer en coördineer jij als AOA Verpleegkundige de benodigde zorg. Voor vakinhoudelijke uitdaging deins jij niet terug!


Als AOA Verpleegkundige speel jij een grote rol in het zorgproces. Jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het nauw samenwerken met de collega Verpleegkundigen en andere disciplines. De patiënten voelen zich veilig door jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg als AOA Verpleegkundige. Ook de naasten en familie begeleiden en informeren doe jij als Specialistisch Verpleegkundige. Kortom kritisch, communicatief sterk en flexibel zijn woorden die jou omschrijven.


Samenvattend:


 • Jij als AOA Verpleegkundige levert acute intensieve zorg
 • Een dynamische afdeling is helemaal je ding
 • De patiënt voelt zich veilig door de deskundige, toegewijde en professionele hulp die jij biedt
 • Je bent flexibel, communicatief sterk en kunt snel schakelen

Functie eisen

Wil en kun jij werken op deze dynamische afdeling en voldoe je aan de onderstaande eisen? Ben jij de AOA specialist die ik zoek? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren! Reageer direct via de button onderin of stuur me een e-mail naar: larissa.mehrow@maandag.nl.


 • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding, aangevuld met de AOA specialisatie
 • Je bent in het bezit van een BIG registratie
 • Als AOA Verpleegkundige deins je niet terug voor diverse acute problematieken

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.


 • Salaris conform CAO ziekenhuizen
 • Uitzicht tot een vast dienstverband bij maandag®
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (een eventuele leaseauto behoort tot de mogelijkheden)
 • Gedurende de opdracht word je begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

 

Ervaar het zelf en reageer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow