Anesthesiemedewerker

Over de functie

Jij bent de onmisbare schakel in het operatieteam. Je bent verantwoordelijk en zelfstandig en wil jezelf altijd door blijven ontwikkelen. Binnen dit OK-complex met hoog complexe zorg, is dat zeker mogelijk!

In de omgeving Eindhoven zoeken wij voor een opdrachtgever een Anesthesiemedewerker. Je komt als anesthesiemedewerker te werken in een gedreven operatieteam die iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan.

Als Anesthesiemedewerker begeleidt jij de patiënten, verzorg je anesthesiematerialen en weet je precies wat een behandeling inhoudt. Je werk intensief samen met de anesthesioloog. Jij bent zijn/haar ogen en oren, de anesthesioloog moet blind op jou kunnen vertrouwen voor, tijdens en na de operatie.

Je zorgt voor medicijn- en infuusvloeistoftoediening en het bewaken van de reactie van de patiënt op de anesthesie. Als Anesthesiemedewerker observeer, analyseer en stuur je bij waar nodig. Jij hebt een grote verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig werken.

Als anesthesiemedewerker kom je te werken binnen een OK-complex waar veel hoog complexe operaties plaats vinden zoals; cardio thoracale chirurgie, slokdarm chirurgie, debulking operaties en robot chirurgie. Als Anesthesiemedewerker heb je binnen dit ziekenhuis volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen.

Kan jij je hier helemaal in vinden? Check dan gelijk de functie eisen hieronder!

Functie eisen

  • Gediplomeerd anesthesiemedewerker
  • Geldige BIG-registratie
  • Tenminste 18 uur beschikbaar, startdatum in overleg
  • Je bent flexibel en bereid wisselende diensten te draaien

Herken jij jezelf in deze punten? Dan zoek ik jou! Je kunt mij bereiken op 06-57912331 of bodine.gasseling@maandag.nl

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.

Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Zij zijn er om jou te begeleiden, mee te sparren en om mee te denken over jouw loopbaan. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bodine Gasseling

Bodine Gasseling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs