ZZP Verzorgende-IG

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Freelance/ZZP MBO
19.07.2020 100244631
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag Zorg en Welzijn hebben wij continue doorlopen opdrachten voor ZZP Verzorgende-IG’ers. Wij hebben voor Verzorgende functies zowel binnen de extramurale zorg en de intramurale zorg zoals o.a. binnen de PG, somatische-, en gehandicaptenzorg.


Een samenwerking met Maandag® betekent in goed overleg een passende opdracht aannemen waarbij wij samen met jou kijken naar jouw mogelijkheden en voorkeuren. Jij als ZZP Verzorgende-IG’er bent leidend in de keuze voor een mooie opdracht! Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als ZZP Verzorgende-IG kritisch bent, hard wil werken en mee kunt bewegen in alle ontwikkelingen in de zorgbranche. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie.

Functie eisen

  • Je hebt werkervaring binnen de zorg als ZZP'er;
  • Je hebt bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van (voorbehouden) verpleegtechnische handelingen;
  • Je staat ingeschreven in het Handelsregister KvK;
  • Diploma Verzorgende-IG;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs