Woonbegeleider NAH

Over de functie

Samen het verschil maken in het leven van de cliënt. Dit doe je als woonbegeleider NAH.


Voor onze opdrachtgever in Noord-Limburg zijn wij per direct op zoek naar begeleiders die graag het verschil willen maken! Wat centraal staat is het streven naar een zo fijn mogelijke dag waarbij het meeste eruit gehaald wordt. De successen, de stapjes, het groeiende zelfvertrouwen zijn allemaal dingen die gevierd worden. Hoe klein deze dingen voor de buitenwereld ook lijken.


Er is een plekje vrijgekomen binnen teams in Noord-Limburg. Hiervoor zijn wij op zoek naar jou! Je gaat hier aan de slag met cliënten die een niet aangeboren hersenletsel hebben, de leeftijden variëren. Als woonbegeleider ondersteun en stimuleer je de bewoners in onregelmatige diensten. Ook komen er verzorgende taken bij kijken. Naast dit alles rapporteer je en verricht je verschillende administratieve werkzaamheden. Je gaat aan de slag voor 24 – 32 uur, hierin mag jij jouw voorkeur geven. In eerste instantie is het een project voor drie maanden met kans op verlenging.


Werken in de zorg is leuk en betekenisvol! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Uiteraard vertel ik je graag meer over deze vacature. Weet me dan ook vooral te vinden via 06-82254657 en meral.westbroek@maandag.nl

Functie eisen

  • een afgeronde zorg gerelateerde opleiding niveau 3 of 4 zoals Verzorgende IG, MMZ of SPW;
  • goede sociale vaardigheden en invoelend vermogen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs