Verzorgende Individuele Gezondheidszorg

Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans
APR 30
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
30.05.2020 100269691
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG ben jij het aanspreekpunt bij de zorgvrager. Vanuit dit contact met de cliënt ondersteun je de behandelend arts en betrokken verpleegkundigen bij het opstellen van een zorgplan. Dit doe je dan in de vorm van een advies. Hierdoor is het belangrijk dat je het prettig vind om met bewoners een band op te bouwen, zodat je weet wat er speelt. Naast jouw rol als aanspreekpunt, ben je als verzorgende IG dagdagelijks bezig met het ondersteunen van de cliënt op het gebied van huishoudelijke taken en persoonlijke verzorging.


Het kan ook voorkomen dat je als verzorgende IG betrokken wordt binnen de dagbesteding. Ook hierin begeleid je de cliënten bij de alledaagse handelingen. Zo kan het wel eens voorkomen dat je bij de dagbesteding een stukje maatschappelijke begeleiding en voorlichting geeft. Dit geeft je energie en bevorderd jouw werkgeluk. Je bent daarom een geduldig en betrokken persoon die graag met de cliënten mee denkt.


Waar ga je aan de slag

De organisatie waar je aan de slag gaat, is een kleinschalige organisatie in midden-west Brabant. Je komt terecht in een team waarbij je de mogelijkheid hebt om als verzorgende IG jouw betrokkenheid en persoonlijke aanvulling kan toepassen. Je bent tenslotte als collega’s samen verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënten. Binnen deze organisatie is er veel ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hierdoor is er altijd gelegenheid voor meer uitdaging, wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Functie eisen

·      Je hebt het MBO niveau 3/4 verzorgende IG diploma

·      Je hebt de specialisatie geestelijke gezondheid gevolgd

·      Je werkt met een clientgerichte houding

·      Je hebt een Verklaring Omtrent Gedrag

·      Je bent beschikbaar voor 28 uur

Over het bedrijf

Bij maandag werken we het liefst vanuit iemands kracht. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wensen zijn, wat je drijfveren en doelen zijn. Daarom gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden binnen deze functie. Deze vertaal ik samen met de accountmanager in een mooie overeenkomst, zodat jij goed op je plek zit.


Onderstaand een aantal praktische afspraken die bij Maandag® voor iedereen gelijk zijn.

·      Je krijgt een reiskosten vergoeding van €0.19,- per kilometer, ongeacht de afstand

·      Het salaris conform de desbetreffende CAO

Er zijn doorlopende mogelijkheden, waarbij ontwikkeling centraal staat.


Solliciteren

Ben je nu super enthousiast geworden om aan de slag te gaan? En lijkt het werken als verzorgende IG bij Maandag® als je droombaan, reageer dan voor 25 mei op deze vacature. Misschien ziet jouw Maandag® er vanaf volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel op de vestiging in Breda!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans