Verzorgende IG

Over de functie

Ter uitbreiding van ons zorg team bij Maandag®️ Eindhoven zijn wij op zoek naar verzorgende IG. De functietitel verzorgende IG is natuurlijk een ruim begrip. Als verzorgende IG ben je namelijk op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn, wonen en huishouden. In de functie verzorgende IG staat persoonlijke zorg en aandacht geven aan cliënten centraal. Kortom, het doel is het bevorderen van de gezondheid van individuele cliënten vanuit lichamelijk, individueel en maatschappelijk perspectief. Je ondersteunt de cliënt in de persoonlijke basiszorg en verricht verpleegtechnische handelingen. Jij maakt het verschil door goed te luisteren en meer dan alleen zorg te bieden. Doordat je een momentje vrij maakt voor jouw cliënt en de manier waarop jij met cliënten omgaat, tover jij een glimlach op elk gezicht. Jij wil het verschil maken!


Als verzorgende IG ben je inzetbaar in verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en/of wijkzorg en thuiszorg. Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van verpleegtechnische en verzorgende taken op basis van het zorgplan van de bewuste instelling. In dit plan staat bijvoorbeeld wat de doelstellingen per cliënt zijn en welke zorg jij moet verlenen. Je werkt als verzorgende IG vaak zelfstandig, maar bent als verzorgende wel betrokken in een zorgteam. Als verzorgende IG ben je regionaal inzetbaar in diverse zorginstellingen.


Het werk als verzorgende IG is hierdoor uitdagend en divers. Cliënten verschillen van ouderen tot chronisch zieken patiënten. Dit maakt het werk erg leuk en vooral afwisselend!


Wil jij elke dag de beste zorg verlenen en zorg jij net voor de juiste persoonlijke touch?


De vacature is voor 24 - 36 uur per week. Mocht jij minder beschikbaar zijn dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.


Ben jij enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nicolle Donders via

06 82 39 11 03 of nicolle.donders@maandag.nl

Functie eisen

 • Je hebt een diploma Verzorgende-IG (niveau 3)
 • Je bent collegiaal en betrouwbaar
 • Je bent patiëntgericht, betrokken en beschikt over een positieve werkhouding
 • Je bent voor minimaal 24 uur beschikbaar
 • Je bent bereid onregelmatige diensten te werken
 • Startdatum in overleg

Wat bieden wij?

· Een contract voor de duur van het project met vaste uren

· Salaris volgens de desbetreffende CAO

· ORT op zaterdag en zon/feestdagen

· Reiskostenvergoeding van netto 0,19 per km van deur tot deur

· Opbouw van pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen

Over het bedrijf

Vanuit diverse vestigingen in heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals!


Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Tijdelijke opdrachten, maar ook opdrachten voor de lange termijn behoren ook tot de mogelijkheden! Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij zelf ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever, uitdaging in combinatie met voldoende afwisseling én van flexibel werken.


Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.


Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het beste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nicolle Donders

Nicolle Donders

Recruiter
0

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs