Verzorgende IG in de gehandicaptenzorg

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
JUN 11
Limburg Tijdelijk MBO
11.07.2020 100281970
Solliciteren

Over de functie

Waarom moeilijk doen als het samen kan?


Jij bent de professional die graag mee wilt ontwikkelen en bijdragen aan het welzijn van de cliënt. Specialistische zorg en ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke en soms ook met een lichamelijke beperking, dat is wat bij je past. Je aanpak bestaat uit het behalen van kleine doelen en genieten van de successen die hier uit voort komen. Jij zorgt voor mensen mét aandacht om er dan zo voor te zorgen dat ze zelf meer uit het leven kunnen halen. Ook draag je er mede aan bij dat de cliënt zelf de regie in handen heeft en houdt. Maar wie zorgt er voor jou op de werkvloer? Maandag® én ik natuurlijk, samen vormen we het team van Zorg & Welzijn. Graag denk ik met je mee in je wensen en verwachtingen en ben ik benieuwd waarom bovenstaande omschrijving zo goed bij je past.


Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!


Mail, bel of stuur een appje naar:

06 82 14 59 03

✉️ andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

-          relevante afgeronde Mbo opleiding

-          liefde voor het vak

-         Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs