Verzekeringsarts

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 18
Overijssel Permanent WO
17.06.2020 103403420
Solliciteren

Over de functie

Regelmatige werktijden en een gegarandeerde opleidingsplek?


Heb jij de opleiding Geneeskunde afgerond en ben je nog zoekende naar een specialisme dat goed bij je past? Of ben je uitgeloot en op zoek naar een nieuw specialisme? Dan drink ik graag een keer een kop koffie met je en kunnen we sparren over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


Je zal te maken krijgen met regelmatige werktijden, mogelijkheid tot een vast contract en een gegarandeerde opleidingsplek die volledig wordt betaald.

Je houdt je voornamelijk bezig met het beoordelen van cliënten die al langer dan twee jaar ziek zijn. Dit betekent natuurlijk dat je te maken krijgt met diverse complexiteit en daarom beschik jij over brede medische kennis. Je kijkt naar de mogelijkheden die nodig zijn om de cliënt op een juiste manier weer deel te laten nemen aan de maatschappij.


Wil jij weten hoe een dag als Verzekeringsarts eruit ziet? Dan bied ik je graag de kans!

Functie eisen

  • Afgeronde Master Geneeskunde;
  • BIG Geregistreerd;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.
  • Projectbegeleiding vanuit Maandag®.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan