Verpleegkundige infectieziekten

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Permanent HBO
10.06.2020 100284842
Solliciteren

Over de functie

Voor de GGD ZHZ ben ik op zoek naar een HBO-verpleegkundige infectieziekten. Een mooie uitdagende functie, waar veel ruimte is voor ontwikkeling als verpleegkundige infectieziekten. Je gaat werken in een jong dynamisch team van artsen en verpleegkundigen dat altijd in beweging is.


We vragen dat je als verpleegkundige infectieziekten communicatief erg sterk bent, want je bent verantwoordelijk voor het geven van (collectieve) voorlichting. Ook ga je contact- en brononderzoeken uitvoeren. Je beantwoordt vragen van burgers, organisaties, huisartsen en specialisten. Je gaat regelmatig werken in een kantoor, waar je ook veel aan de telefoon zal zitten. Je hebt een adviserende rol t.o.v. instellingen en zorgverleners over maatregelen ter bestrijding van infectieziekten. Hierdoor lever jij je bijdrage aan het optimaliseren van het beleid. Klantgericht werken ligt jou helemaal, een oplossing vinden vind jij een mooie uitdaging en van kwaliteit leveren gaat je hart sneller kloppen. Ook ga je oefenen met het bestrijden van een uitbraak van infectieziekten. En wanneer nodig zal je deelnemen aan de echte bestrijding van infectieziekten. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding HBO verpleegkunde;
  • Geldige BIG-registratie;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Affiniteit met de GGD of infectieziekten is een pre.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag als verpleegkundige infectieziekten is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou als verpleegkundige infectieziekten kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: daan.klomp@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs