Verpleegkundige 4 Gehandicaptenzorg

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
JUL 03
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
02.08.2020 100005820
Solliciteren

Over de functie

Jouw hart ligt in de gehandicaptenzorg. Als begeleider ondersteun jij mensen van alle leeftijden met een verstandelijke, lichamelijk of zintuiglijke beperking. Hun dagelijkse activiteiten, hun persoonlijke ontwikkeling en hun functioneren in de maatschappij is waar jij je hard voor maakt. Naast zorg en begeleiding voer jij ook coördinerende taken uit. Het zorg- en begeleidingsplan is de leidraad van jouw handelen. Daarnaast is het coachen van collega’s jou op het lijf geschreven.

Cliënten met een complexe epilepsie, bijkomende beperking en gedragsproblematiek daagt jou vakmatig uit. Cliënten contact is daardoor individueel gericht. Als verpleegkundige kun jij problemen signaleren, jij bent oplettend en alert. Jij deinst niet weg voor onverwachte situaties maar pakt deze met twee handen aan. Ook psychische of gedragsstoornissen wekt jou interesse. Jij bent als verpleegkundige onderzoekend van aard. Het effect van medicatie op gedrag of methoden om gedrag te verbeteren zijn bijvoorbeeld zaken die jou in je werk bezighouden.

Jouw kundigheid draagt bij aan kwaliteitsverbeteringen en de deskundigheidsbevordering binnen het team en binnen het cluster. Naast zorg en begeleiding ben jij dus ook verantwoordelijk voor de continuïteit van de behandeling. Ook contact met cliënten, familie, artsen, behandelaren en begeleiders behoort tot jouw takenpakket.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO verpleegkundige opleiding
  • Ervaring met gedragsproblematiek;
  • Affiniteit met gehandicaptenzorg;
  • Ervaring met agressie;
  • Rijbewijs is een pré.

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.


Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij