Verpleegkundig Specialist Gehandicaptenzorg

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn we opzoek naar een verpleegkundig specialist. Je werkt in een multi-disiciplinairteam waarin jij vanuit jouw expertise als verpleegkundig specialist natuurlijk eigen inbreng hebt. Het team bestaat verder uit een huisarts wijk/praktijkverpleegkundigen, art verstandelijk gehandicapten (AVG) en een medische secretaresse. De zorgvragen zijn vaak complex van aard en jij ziet dit als uitdaging om samen met je collega’s de juiste antwoorden te vinden!

Als Verpleegkundig Specialist biedt je samen met de Arts verstandelijk gehandicapten en een huisarts specialistische medische/verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten hebben een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking.

Bij deze organisatie vergroot jij de kwaliteit van bestaan van je cliënten en biedt jij vanuit jouw expertise als Verpleegkundig Specialist een bijdrage aan de kwaliteit van zorg. 


Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Josine Glerum via 06-20870353 of via josine.glerum@maandag.nl

Functie eisen

De mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk. Die drive verwachten we ook van jou als verpleegkundig specialist en Maandag professional.

-         Afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice

-         BIG-registratie

-         Registratie in het Verpleegkundig Specialisten register

-         Bij voorkeur registratie chronische zorg en/of GGZ

Over het bedrijf

Maandag kan echt het verschil maken voor jouw zorgloopbaan! Wij zijn dé detacheerder in de publieke sector en via ons werken er meer dan 3.500 professionals in de zorg, het onderwijs en de overheid.

Wij van Maandag houden van ons werk, hebben kennis van zaken en geloven in onze professionals. We bieden deze professionals flexibiliteit in hun werk, maar de stabiliteit van een vaste werkgever. Wij richten ons op de administratie en zorgen ervoor dat zij zich alleen hoeven te focussen op dat wat ze het best kunnen: hun vak. Hun ambitie is ons vertrekpunt, maar de regie ligt bij henzelf.

Jij, als zorgprofessional, kan jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Laat ook je netwerk groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Josine Glerum

Josine Glerum

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs