Vaccinatie arts

Over de functie

Help jij mee in de strijd tegen COVID-19 als Basisarts Vaccinatie? Het jaar 2021 staat bij GGD Noord Limburg in het teken van het vaccineren. Voor dit grootschalige project zoekt de GGD basisartsen die medische ondersteuning bieden, zodat alle inwoners van Noord Limburg gevaccineerd kunnen worden. Voor de periode van nu tot september 2021 zijn wij op zoek naar meerdere basisartsen (0,6 fte – 24 uur tot 1 fte-36 uur).


Jouw taken hier omvatten: het bieden van ondersteuning op de vaccinatie locatie vanuit medisch inhoudelijke expertise, verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van het proces rond de coronavaccinaties op de vaccinatie locatie, aanspreekpunt voor vaccinatiemedewerkers en het uitvoeren van vaccinaties samen met onder andere doktersassistenten, studenten geneeskunde en verpleegkundigen.

Functie eisen

 • Je bent opgeleid tot Basisarts met een geldige BIG-registratie;
 • Je bent instaat om in samenwerking met een supervisor medisch inhoudelijke beslissingen te nemen op het gebied van infectieziektebestrijding;
 • Je hebt kennis van en vaardigheden rondom vaccineren, injecteren en de meest voorkomende bijwerkingen en overgevoeligheidsreacties;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en bent in staat om snelle en weloverwogen beslissingen te nemen;
 • Je hebt een empathische en klantgerichte instelling, waardoor de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt;
 • Je weet hoe je moet handelen bij calamiteiten.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs