Teamleider Gehandicaptenzorg

Over de functie

Ben jij een betrokken, energieke teamleider die jouw teams tot bloei laat komen?


Voor een innoverende zorgorganisatie voor gehandicapten in Limburg ben ik opzoek naar een betrokken teamleider. Jij als teamleider draagt de verantwoordelijkheid voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces alsmede de bedrijfsvoering. Je weet de samenwerking binnen een team te stimuleren en individuele medewerkers te begeleiden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over ca. 30 medewerkers en als verbindende factor ben je in staat om richting, ruimte en vertrouwen te geven aan de teams zodat zij de beoogde doelstellingen kunnen behalen. Met jouw leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin het continu verbeteren en samenwerken centraal staat. Verder ben je leidinggevend in het doorontwikkelen van het huidige zorgaanbod voor deze specifieke cliëntendoelgroep en heb je oog voor de kwaliteit van de zorg. Door jouw enthousiaste houding, coachende vaardigheden en kritische blik weet jij jezelf écht in een team te positioneren een daarnaast ook een goed financieel resultaat neer te zetten.


Interessant? Dat dachten wij ook! Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande uitvoeren.

Maandag® is de sparringpartner om de perfect plek te vinden die aansluit bij jouw wensen. Dit doen wij door het bieden van persoonlijke begeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. We bespreken een plan om daar te komen waar jij wilt zijn en waar jouw expertise écht tot zijn recht komt. Verder bieden wij een mooi marktconform salaris, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en talloze trainingen en opleidingen via onze eigen Maandag® Academy .


Functie eisen

  • Je beschikt over praktische kennis op HBO niveau (b.v. HBO Social Work of Verpleegkunde) aangevuld met een managementopleiding;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep gehandicapten;
  • Je weet gemakkelijk mensen samen te brengen en enthousiast te maken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke persoonlijkheid.

Over het bedrijf

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs