Stage Doktersassistente

Over de functie

Als Doktersassistente ben je onmisbaar. Door jou worden alle dagelijkse taken in goede banen geleid. Helaas kunnen veel studenten niet afstuderen vanwege gebrek aan een stageplek. Een veel voorkomend probleem, waarbij Maandag® jou graag een handje op weg helpt.

Als doktersassistente ondersteun jij de behandelaar door medisch-technische en administratieve handelingen over te nemen. Voor de patiënten ben jij het aanspreekpunt, je staat ze te woord en stelt ze gerust waar nodig. Je plant de spreekuren in, trieert en schrijft herhaalrecepten uit. Als Doktersassistente ben je erg veelzijdig dus het is van belang dat je goed het overzicht kan houden. Jouw mate van zelfstandigheid is groot en je handelt zelfbewust.

Via Maandag® ga jij ontdekken welke omgeving bij jou past. Sta je open voor een vrijblijvende kennismaking? Ik wel! Solliciteer via deze pagina en samen zullen we gaan kijken in het landelijke netwerk van Maandag® naar de mogelijkheden voor jou als bijna afgestudeerd Doktersassistente.

Functie eisen

Als Doktersassistente ben jij de schakel tussen de artsen en de patiënten. Je bent secuur en beleefd. Daarnaast vragen wij om onderstaande eisen. Denk jij dat jij deze Doktersassistente bent?

 • Je bent bezig met de opleiding Doktersassistente niveau 4 en zit in de afrondende fase
 • Je hebt recente en relevante ervaring in de Zorg branche
 • Je bent woonachtig in de Kop van Noord-Holland

What’s in it for me?

Bij Maandag® sta jij als Zorgprofessional centraal. Samen bespreken we jouw ambities en voorkeuren en vanuit daar zullen we samen gaan kijken naar jouw wensen in combinatie met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 • De kans om jouw opleiding af te maken via Maandag®
 • We laten jou niet aan je lot over, na het behalen van je diploma kun je aan de slag gaan als Doktersassistente via het netwerk van Maandag®
 • Persoonlijke begeleiding/coaching via een vast contactpersoon

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs