Sociaal verpleegkundige

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 08
Gelderland Permanent HBO
07.06.2020 102587558
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij gaat als sociaal verpleegkundige een bijdrage leveren aan een veilige en gezonde regio. Je gaat werken in een zelf organiserend team en helpt mee aan het beschermen en bevorderen van de gezondheid van de bevolking. Dit doe je door infectieziekten te voorkomen en te bestrijden. Juist nu zal het voornamelijk gaan om het COVID-19 virus (corona).


Als sociaal verpleegkundige zul je vragen beantwoorden over preventie en risico’s van corona aan de patiënt of zijn/haar familieleden. Jouw taken variëren van het aannemen, registreren en beoordelen van meldingen, tot het geven van voorlichting. Ook doe je bron onderzoek om de mogelijke verspreiding zo veel mogelijk te beperken.


Je probeert als sociaal verpleegkundige mensen te stimuleren om zo veel mogelijk hun eigen gezondheid te behouden en verbeteren. Er zijn groepen in de samenleving die een verhoogd risico lopen. Denk aan, thuis- en daklozen, ouderen, asielzoekers, of verslaafden. Als sociaal verpleegkundige moet je de kenmerken van deze groepen kennen om hen te bereiken en op een doeltreffende manier aan te spreken. Indien nodig kun je ze goed doorverwijzen.

Je werkt als sociaal verpleegkundige in een multidisciplinair team. Overleg met artsen en andere collega’s behoren tot de werkzaamheden.


Wie ben jij?

Jij bent iemand die secuur te werk gaat en een echte helikopter view hebt. Jij bent een (sociaal) verpleegkundige die bij voorkeur ervaring heeft met de functie. Heb je dit niet, maar lijkt deze functie je wel heel interessant? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!


Is deze functie voor jou in de wieg gelegd? Solliciteer dan direct of bel naar 0630557514! 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding (het liefst met post-HBO sociaal verpleegkunde)
  • Je hebt het liefst werkervaring in de infectiebestrijding, bij voorkeur in de publieke gezondheidszorg
  • Je bent secuur en kunt goed overleggen met andere collega’s en beslissingen nemen
  • Adviseren en voorlichten gaat je goed af

Over het bedrijf

Waarom werken bij Maandag?

  • Salaris conform cao
  • Eén contract, één aanspreekpunt
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende banen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende zorginstellingen en groei door!

Lijkt het jou leuk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen? Ik kom graag met je in contact! Andrea.heuvelman@maandag.nl of 0630557514

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman