Sociaal verpleegkundige

Jony Vredegoor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jony Vredegoor
MEI 07
Gelderland Permanent MBO
06.06.2020 102534990
Solliciteren

Over de functie

De wereld is in de ban van de corona, zo ook Nederland. Zodra je de tv aanzet of je internetbrowser opent zie je overal veel informatie en cijfers. Bij ons, de burgers spelen er ook veel vragen. Bij de een zijn het eenvoudige praktische vragen bijvoorbeeld over het reizen per OV. Bij de ander zijn de vragen persoonlijker ‘’ik val in een risicogroep, wat nu?’’. Naast dat het virus nieuw is voor ons, is het ook nieuw voor de specialisten. Dit betekend dat ook specialisten uit de eerstelijnszorg veel vragen hebben.


Gelukkig ben jij daar als sociaal verpleegkundige. Jij kan hen telefonisch voorlichting geven over de infectieziekte, de maatregelen of soms simpelweg gewoon luisteren naar de eventuele angsten.

Daarnaast ben je bezig met het verwerken van meldingsplicht en het voeren van bron- en contactopsporing om zo nieuwe besmettingen te voorkomen of eventuele nieuwe haarden snel te kunnen blussen.


Ben jij de verpleegkundige die handig is met de telefoon en computers, sociaal en leergierig solliciteer dan snel!

Functie eisen

  • Diploma verpleegkunde
  • Ervaring als sociaal verpleegkundige
  • BIG geregistreerd
  • Op de hoogte of bereid te verdiepen in COVID-19


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jony Vredegoor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jony Vredegoor