sociaal verpleegkundige

Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk
MEI 07
Noord-Holland Tijdelijk HBO
06.06.2020 102534825
Solliciteren

Over de functie


“Bij het managen van de volksgezondheid weet jij als sociaal verpleegkundige het verschil te maken”


Als sociaal verpleegkundige is het van belang dat je mensen weet te stimuleren om zoveel mogelijk zelf hun gezondheid in stand te houden of te bevorderen. Er zijn groepen in de samenleving die een verhoogd risico lopen. Denk aan kinderen, ouderen, asielzoekers of reizigers. Als sociaal verpleegkundige moet je de kenmerken van deze groepen kennen om zo goed zorg te bieden of te kunnen doorverwijzen naar andere hulpverleners of instanties. Vooral in deze tijden is het erg belangrijk om de gezondheidsbedreigingen voor(risico)groepen te voorkomen. Om een volledig en juist beeld te krijgen van een ziekte of situatie voer je routinecontroles en onderzoek uit. Met de verzamelde informatie ga je een verpleegplan opstellen en adviezen geven omtrent de aanpak van dreigende gezondheidsproblemen. Samen met een team ben je actief met het verwerken van melding plichtige infectieziekten (COVID-19) en ben je bezig met het voeren van bron-contactopsporing. Het geven van voorlichting over de ziekte en de te nemen preventieve maatregelen aan de patiënt en omgeving behoort ook tot je werkzaamheden. Verder beheer je de patiëntendossiers en draag je zorg voor de rapportages aan huisarts, specialist of patiënt. Als sociaal verpleegkundige moet je het overzicht in ingewikkelde situaties kunnen behouden en indien nodig adequaat kunnen handelen.


Functie eisen

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de onderstaande criteria? Laten we dan sparren met elkaar over de mogelijkheden. Ik nodig je van harte uit om te solliciteren! maria.struk@maandag.nl


Functie eisen:

·      Afgeronde HBO-V opleiding (voorkeur post-HBO sociaal verpleegkunde)

·      Geldige BIG-registratie

·      Werkervaring in de infectiebestrijding

Over het bedrijf

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: maria.struk@maandag.nl·        Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    

·        Salaris conform CAO afhankelijk van sector, trede naar opgedane ervaring

·        Reiskostenvergoeding of mogelijkheid leaseauto

·        Beroepsgerichte trainingen die aansluiten op jouw vakgebied

·        Sparringpartners bij Maandag® om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden indien nodig


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk