Sociaal Verpleegkundige Infectieziekten

Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen
MEI 07
Zuid-Holland Permanent MBO
11.06.2020 102516361
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende GGD’s in de regio Rotterdam/Den Haag ben ik op zoek naar Sociaal Verpleegkundige Infectieziekten. Je gaat aan de slag in een dynamische omgeving die elke dag anders is. Je voornaamste taken zullen zijn: het aannemen, registreren en beoordelen van meldingen en het geven van voorlichtingen. Daarnaast ga je aan de slag met bron- en contactonderzoeken en zul je de uitkomsten rapporteren.


In dit geval zullen de meldingen voornamelijk met betrekking tot het COVID-19 virus zijn. Hierover ga je dan ook vragen beantwoorden over de preventie en risico’s van het COVID-19 virus aan de cliënten en zijn of haar familieleden. Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag je steentje bijdragen aan het controleren van COVID-19? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo uitdagend uit als die van ons! 

Functie eisen

Natuurlijk zijn er aan aantal basisvoorwaarden waar je aan moet voldoen, zoals:

·      Je hebt je studie tot verpleegkundige afgerond (HBO is een pré)

·      Ervaring met infectiebestrijding is een pré

·      Je bent communicatief sterk

·      Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

·      Je kunt snel schakelen

Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tijme Viveen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tijme Viveen