Sociaal Verpleegkundige GGD

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 07
Flevoland Permanent HBO
06.06.2020 102504668
Solliciteren

Over de functie

Stap voor stap worden de maatregelen door het kabinet versoepelt. Om de gezondheid van onze mensen te beschermen en bevorderen ben ik voor onze opdrachtgever de GGD in de regio Zwolle, Apeldoorn en Lelystad ben ik op zoek naar een Sociaal Verpleegkundige.

 

Als Sociaal Verpleegkundige kom je in aanraking met verschillende aspecten van  de infectieziektebestrijding met name COVID-19. In deze uitdagende functie ga je je bezig houden met het afhandelen van het Coronavirus infectiemeldingen en uitbraken. Het initiëren en uitvoeren van bron-en contactonderzoek behoort tot je werkzaamheden. Daarnaast zul je je ook voorlichtingen geven, vragen beantwoorden omtrent preventie en risico’s van COVID-19 aan de  cliënten. 

 

Wat bieden we jou:

Maandag® biedt jou een marktconform salaris. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je loopbaan bij Maandag® krijg jij persoonlijke begeleiding van zowel je recruiter als je accountmanager.

Functie eisen

·      Afgeronde HBO- Verpleegkundige opleiding;

·      Aanvullende opleidingen en cursussen gedaan (Post-HBO Sociaal Verpleegkunde);

·      Relevantie werkervaring bij de infectiebestrijding of GGD;

·      Goede communicatieve vaardigheden. 


Wij jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovengenoemde functie eisen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi