Sociaal Verpleegkundige (corona)

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
MEI 07
Utrecht Tijdelijk HBO
06.06.2020 102502550
Solliciteren

Over de functie

Als Sociaal Verpleegkundige houd je je bezig met het bevorderen van de gezondheid van grote groepen mensen. Je probeert daarbij natuurlijk gezondheidsbedreigingen in de zogeheten 'risico-doelgroepen' te voorkomen/beperken. Zo tijdens deze gekke tijden (uitbraak Corona-virus) zijn Sociaal Verpleegkundigen hard nodig om samen toe te werken naar een 'normale' maatschappij waarin wij weer gezond kunnen leven op de manier die wij voor ogen hebben.


Een groot onderdeel van je werkzaamheden bestaat uit contactonderzoek. Hoe ga je ervoor zorgen dat mensen een goede gezondheid behouden en als dat een mindere gezondheid is, hoe ga je er dan voor zorgen dat de gezondheid verbetert. Hierbij kun je denken aan het organiseren van voorlichtingen en het creëren van gezondheidsprogramma's.


Tijdens de Corona-uitbraak is het van belang om te weten wie er risico's lopen en wat de overige doelgroepen kunnen doen om niet ziek te worden. Deze informatie zul je als Sociaal Verpleegkundige nauwkeurig vastleggen in verpleegplannen.

Functie eisen

  • Opleiding op het gebied van Verpleegkunde;
  • Aanvullende opleiding tot Sociaal Verpleegkundige;
  • Enige werkervaring als Sociaal Verpleegkundige;

Over het bedrijf

Je zult als Sociaal Verpleegkundige ingezet worden bij een organisatie die aangesloten is bij Maandag®. Dit kunnen diverse zorginstellingen zijn. Echter ben je wel een werknemer via Maandag®. Wat is daar nu zo fijn aan? Je kunt flexibel werken. Je geeft zelf aan hoeveel uur je wilt werken per maand en krijgt een vaste contactpersoon die je helpt als je tegen dingen aanloopt op project. Altijd fijn om met iemand te kunnen sparren en natuurlijk ook leuk als iemand zo af en toe eens vraagt of je nog gelukkig bent in je werk. Dit is waar wij graag ons steentje als organisatie aan bij willen dragen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman