Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUN 11
Flevoland Tijdelijk HBO
11.07.2020 100194389
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Flevoland zijn wij opzoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige die graag wil werken in de jeugdzorg. De organisatie biedt specialistische zorg aan kinderen en jongeren van 0 tot en met 23 jaar. Deze kinderen hebben complexe problemen en krijgen hulp aangeboden thuis, op school of in de wijk. De organisatie is gericht op diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische problematiek. Jij werkt samen met jouw team voor de hulpverleningstrajecten binnen de regio Flevoland. Je hebt veel contact met cliënten en geeft intensieve begeleiding aan de gezinnen van cliënten. 

Functie eisen

-      Afgeronde HBO SPV opleiding

-      Liefst enige jaren ervaring

-      Affiniteit met kinderen en jeugd

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol