Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Lelystad

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUN 11
Flevoland Permanent HBO
11.07.2020 100287628
Solliciteren

Over de functie

Wil jij teams ondersteunen in het realiseren van het behandelplan van in totaal 70 volwassen cliënten met een psychische aandoening. Vaak zal er sprake zijn van bijkomende problematiek. Jouw taak is om de ondersteuningsvraag van de cliënt te verhelderen en ondersteun je het systeem rondom de cliënt. De cliënten zijn boven de 30 jaar en normaal begaafd. De zwaarte van de ziektebeelden neemt de laatste jaren toe en jij zult als SPV een belangrijke rol hebben in het voorkomen en oplossen van crisissituaties. Daarnaast zul je intakegesprekken voeren met cliënten en stel je indicaties op. Mocht een cliënt in een crisissituatie terecht komen zorg jij er voor dat het weer de-escaleert. Je zult een adviserende en coachende rol hebben in complexe casuïstiek. Daarnaast train je andere medewerkers in methodieken, motiverende gespreksvoering en je geeft intervisie.

Functie eisen

-       Je hebt een afgeronde post-HBO opleiding SPV

-       Ruime werkervaring in de jeugdzorg of GGZ

-       Jij staat stevig in je schoenen en hebt een stabiele persoonlijkheid

-       Jij hebt een clientgerichte houding

-       Je bent analytisch sterk

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris, en ook voor je oude dag wordt gezorgd. De mogelijkheid voor een lease auto. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol