SEH Verpleegkundige

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
MEI 29
Noord-Brabant Permanent HBO
28.06.2020 100255197
Solliciteren

Over de functie

Als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige ben jij de eerste die een patiënt te zien krijgt waarbij nog geen diagnose is gesteld. Regelmatig is er sprake van een levensbedreigende situatie. Snel en effectief handelen is dus erg belangrijk!


Als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige vang jij patiënten op en stel je vragen om de ziektegeschiedenis te achterhalen. Daarnaast onderzoek je de patiënt en stel je samen met de arts vast wat de beste behandelmethode is. In acute situaties verleen jij zelf de eerste hulp.


Naast het vaststellen van een diagnose ga je een zorgplan opstellen voor verdere behandeling. Je maakt een vervolgafspraak en instrueert hierbij de andere hulpverleners. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat de gevolgen van ziekte of letsel zoveel mogelijk beperkt blijven of worden voorkomen.


In jouw werk op de Spoedeisende Hulp krijg je te maken met patiënten vanuit verschillende specialismen en leeftijden. Vaak worden deze patiënten vergezeld door familieleden of begeleiders. Het is dan ook jouw taak om deze mensen van informatie te voorzien over het onderzoek, de behandeling en het verblijf op de Spoedeisende Hulp afdeling.


Kortom: een dynamische functie door verschillende specialismen en leeftijd waarbij je acuut moet kunnen handelen ten behoeve van de patiënt en familie!

Functie eisen

* Je beschikt over een analytisch vermogen

* Je bent stressbestendig

* Je hebt een MBO/HBO Verpleegkunde diploma met de specialisatie Spoedeisende Hulp VerpleegkundigeOver het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij